Zatím není rozhodnuto s kolika jezdci Pedercini nastoupí do SBK

Pro letošní ročník světového šampionátu má tým Pedercini v kategorii Superbike vítěze loňské soutěže jednotlivců SBK EVO Davida Saloma. Také díky tomu nastupují do sezony 2015 s výraznou podporou Kawasaki jak v oblasti technické, tak personální. Nicméně otázka, zda bude mít tým pouze jednoho jezdce zatím není zodpovězena, protože ve hře stále zůstává možnost dvoučlenné sestavy.

Protože v letošním ročníku již nebude třída Superbike rozdělena na tovární stroje a stroje kategorie EVO, tovární tým Kawasaki se vrátil k původnímu formátu dvou jezdců v týmu a David Salom, který s Kawasaki závodil v kategorii EVO, následně přestoupil k stáji Pedercini.

Šéf týmu Lucio Pedercini nyní zvažuje, zda tým nastoupí do sezony 2015 pouze s Davidem Salomem nebo nasadí dva závodníky. „Zatím si nejsme jisti, zda budeme mít jednoho nebo dva závodníky,“ cituje Pederciniho Motorcycle News. „Rozhodně jsme zaměřeni na Davida Saloma, ale mám tu ještě jednoho kluka, za kterým je možná jeden velký sponzor.“

„V případě, že by s těmito penězi přišel, mohlo by to rovněž pomoci stávajícímu projektu. Doufejme, že do konce tohoto týdne, každopádně před testem v Jerezu, bychom už měli vědět víc,“
dodal italský manažer, který si dosavadní spolupráci s Kawasaki velmi chválí a věří, že letošní sezona může být pro jeho tým v mnoha směrech úspěšná.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist