Za zraněného Lavertyho pojede Giugliano

Po nehodě při závodu superbiků v Thajsku je Eugene Laverty na minimálně šest až osm týdnů mimo hru. To je totiž doba, kterou lékaři odhadují v rámci léčby zlomené kosti v oblasti pánve, zranění, jenž sice nevyžadovalo operaci, ale než dojde k srůstu přirozenou cestou, do sedla Lavertyho motorky se posadí italský závodník Davide Giugliano.

Ital Davide Giugliano nastoupí v barvách stáje Milwaukee Aprilia v závodech na okruzích MotorLand Aragón, Assen a pravděpodobně také v Imole. Každopádně Eugene Laverty již dříve odhadoval svůj návrat na domácí podnik v Donington Parku.

Zkušenosti s motocyklem Aprilia RSV4 Davide Giugliani nějaké má a zbytek bude muset získat během tréninkových jízd. Týmovým kolegou mu bude krajan Lorenzo Savadori, takže Milwaukee Aprilia pojede poprvé v komplet italské sestavě.

„V první řadě mě moc mrzí co se Eugenovi v Thajsku stalo a přeji mu, aby byl zpátky na motorce co nejdřív,“ uvedl Davide Giugliano. „Chtěl bych poděkovat Shaun Muirovi a Milwaukee Aprilia za možnost s nimi spolupracovat. Máme jen málo času na přípravu, ale nadcházející podniky jsou na okruzích, které dobře znám a mám velkou důvěru ve zkušenosti a profesionalitu posádky.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 1 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
Foxx5 přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist