Yamaha a Pata prodlužují spolupráci ve WorldSBK o jeden rok

Společnost Yamaha Motor Europe a Pata Snack prodloužili spolupráci v MS superbiků a v roce 2021 ponesou superbiky tovární stáje tří ladiček Yamaha WorldSBK Official znovu barvy italské značky rychlého občerstvení. Nadcházející sezona bude jejich šestá v pořadí a je spojena s jezdeckou sestavou Toprak Razgatlioglu a Andrea Locatelli.

V rámci propagační cesty s cílem prodloužení smlouvy mezi Yamahou a Pata Snack, dorazili do továrny v Lombardii oba jezdci tovární stáje Toprak Razgatlioglu a Andrea Locatelli plus šéf Yamaha Motor Europe pro silniční závody Andrea Dosoli. Majitel společnosti Remo Gobbi všechny provedl výrobními prostory společnosti a potvrdil další spolupráci s týmem Yamaha WorldSBK Official. Není to ale jen superbikový šampionát, kde má Pata aktivity, protože již spolupracovali s jezdci jako Noriyuki Haga nebo Valentino Rossi.

„Všichni jsme nadšení z toho, že i nadále bude pokračovat v tak úspěšné a dlouhé spolupráci,“ uvedl Andrea Dosoli (Yamaha Motor Europe). „Po šesti letech ve WSBK je Pata synonymem jak v případě Yamahy, tak samotného šampionátu. Bylo nesmírně příjemné se setkat s Remem v jeho nové továrně v Lombardii a jsem moc rád, že je s pokračováním partnerství mezi Yamahou a Pata stejně nadšený jako my. V roce 2021 máme vysoké cíle ve WSBK a jejich nadšení ze spolupráce s mladými závodníky je v přímé linii s filozofií Yamahy.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist