WSBK Indonésie – Závod Supersportů vyhrál De Rosa, superbikové klání přeloženo

Sobota měla na okruhu v Indonésii proběhnout ve znamení Superpole a prvních závodů. Zatímco Supersporty stihli ten svůj odjet, závod SBK byl kvůli silnému neustávajícímu dešti přesunutý na neděli. Pojede se místo Tissot Superpole Race. Z prvního místa do něj odstartuje Toprak Razgatlioglu, vedke něj se postaví Jonathan Rea se Scottem Reddingem. Supersporty dnes ovládl Raffaele De Rosa, za sebou nechal Dominiqua Aegertera a Federica Caricasula.

Kapitoly článku

MS Superbike – 3. volný trénink

Nejrychlejším mužem třetího volného tréninku na okruhu v Mandalice byl Scott Redding (Aruba.it Racing - Ducati) s časem 1'33,486 sekundy. Druhé místo patří Topraku Razgatliogluovi (Pata Yamaha with Brixx WorldSBK), jenž jede o víkendu o mistrovský titul. Třetí nejrychlejší čas si pak zapsal Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team), následovaný byl Jonathanem Reou (Kawasaki Racing Team WorldSBK) a Axelem Bassanim (Motocarsa Racing). Oliver König (OUTDO TPR Team Pedercini Racing) skončil poslední se ztrátou více než tří sekund.

Jen pět minut po startu tréninku upadl v šestnácté Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK). Zranil si přitom rameno, které mu nedovolí nastoupit do zbytku programu a víkend tím pro něj tak končí. Stejně tak nebude nadále pokračovat Leon Haslam (Team HRC), jenž není po říjnové operaci zcela fit. Bolest v rameni ho dle jeho slov až příliš omezovala.

Superbike World Championship – 3.volný trénink
31°C, dráha suchá, 42°C, vlhkost: 70 %

Informace o redaktorovi

Andrea Štipčáková - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autor článku obdržel prémii 3 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Asenad přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist