Tým Kawasaki Racing představil barvy pro sezonu 2018

Barcelona (SPA) - Ve čtvrtek večer představil tým Kawasaki Racing Team (KRT) jezdeckou sestavu, techniku a barvy pro nadcházející ročník superbikového šampionátu WorldSBK 2018. V sedle závodní specifikace Kawasaki Ninja ZX-10RR pojede úřadující mistr světa Jonathan Rea a jeho týmovým kolegou zůstává i nadále mistr světa z roku 2013 Tom Sykes. Barevné schéma zůstává podobné jako loni s hlavními partnery týmu jakými jsou Motocard, Elf nebo Monster Energy.

Nové technické předpisy 2018, které v seriálu WorldSBK stanovují maximální otáčky pohonných jednotek, mají za cíl srovnat síly. Kawasaki je vedoucím týmem minimálně poslední tři roky a jsou to oni, kteří budou obhajovat světové tituly pod novými pravidly. Zda se jim to podaří je v této chvíli s otazníkem, ale pokud se podíváme na výsledky privátních testů, mají dobré šance.

Čtvrteční slavnostní prezentace týmu KRT se nesla v duchu vítězství a víry v sílu jejich poslední specifikace stroje Ninja ZX-10RR. Už v pátek 9.února odlétá materiál do Austrálie, kde jsou na programu oficiální testy a zahajovací podnik sezony na Phillip Islandu, který je v termínu 23. až 25.února.


„Pokaždé je velmi vzrušující odhalit nové barvy,“ uvedl Jonathan Rea. „Už cítíte, že sezona co nevidět odstartuje. Je čas jít závodit a na to se nesmírně těším. KRT prezentaci týmu umí a z představení barev pokaždé udělají velkou věc. To vám dodá pocit, že vstupujete do něčeho zcela nového. Jsem hrdý, že jsem jezdcem Kawasaki.“

V Barceloně Tom Sykes během prezentace řekl: „Letos je možné cokoliv a my máme za sebou opravdu dobrý testovací program, vezmeme-li v potaz změny v pravidlech. V této chvíli cítím, že jsme velmi dobře připraveni. Týmový prezentace v jeho hlavním sídle bylo absolutně fantastické a všichni, kteří to připravovali odvedli skvělou práci.“

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist