Tabáková společnost Winston opouští Ten Kateho

Již na konci superbikové sezóny se po paddocku WSBK šeptalo o odchodu silného sponzora týmu Ronalda Ten Kateho, včerejší tiskové prohlášení potvrdilo, že Winston opouští pro něj málo atraktivní superbikový šampionát (jezdí se především pouze v Evropě). Ještě v Magny Cours platilo, že se Winston přesune do MotoGP, kde bude hlavním sponzorem Poncheralova týmu Tech 3 Yamaha, zda to tak opravdu bude, ukáží až následující týdny.

Tisková zpráva Winstonu
Winston odchází z motoristického sportu
Prezentace Winstonu v Mistrovství světa Superbike a Supersport na Hondách týmu Ten Kate, znamenala nesporný úspěch: dva světové tituly v supersportech (2005, 2006) s francouzským esem Sebastienem Charpentierem a dva superbikové tituly vicemistra světa s Chrisem Vermeulenem v roce 2005 a s Jamesem Toselandem v letošním roce.
Winston odchází z mezinárodního motoristického sportu a ze sponzorování v mistrovství světa superbike a supersport s vědomím, že značka získala obrovský prospěch během partnerství s Hondou a týmem Ten Kate. Vytvořila se tak nesmazatelná část historie Winstonu ve světovém motoristickém sportu.
Naše zvláštní poděkování za uplynulé dva roky patří Hondě Europe, týmu Ten Kate, všem jezdcům, kteří nesli naše barvy, ale i všem fanouškům, kteří nás doprovázeli.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist