Szkopek do KL Intermota?

Podle několika polských serverů se dohodl Pawel Szkopek s blíže nespecifikovaným týmem z České republiky, za který pojede letos světový šampionát Supersport.

Podle některých polských serverů se domluvil Pawel Szkopek na angažmá s českým týmem, za který pojede celý seriál World Supersport. Jak jistě všichni víte, do Mistrovství Světa míří český tým KL Intermoto Czech Republic a tak tím nejmenovaným týmem (na žádném polském serveru jsem nenašel konkrétní jméno) musí být pouze tento královehradecký tým.
Pawel Szkopek je dobře znám našich fanouškům, protože je častým návštěvníkem našich okruhů. V roce 2004 se stal prvním polským jezdcem, který se dokázal kvalifikovat a posléze dokončit závod Mistrovství Světa Superbike na bodovaném místě. Již v minulosti si vyzkoušel závody Mistrovství Světa Endurance, ale nyní se stane prvním Polákem, který bude stálým jezdcem Mistrovství Světa.
Zajímavé jistě je i to, že Pawel Szkopek podle polských médii stále nemá 20% požadované částky na start v Mistrovství Světa Supersport a tak veřejně vyzívá případné sponzory o pomoc právě prostřednictvím internetových serverů s polským zpravodajstvím z prostředí motocyklového sportu.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist