Sykese zlomená ruka vůbec neomezuje

Přes zlomenou vřetenní kost v levém předloktí se vicemistr světa Tom Sykes umístil na čtvrtém místě při oficiálních testech na Phillip Islandu.

Minulý čtvrtek havaroval při privátních testech Tom Sykes a zlomil si vřetenní kost ve svém levém předloktí. Po třech dnech přestávky se 27-letý tovární jezdec Kawasaki posadil opět na svůj motocykl a překvapivě velmi odhodlaně se zapojil při oficiálních testech Dorny do soubojů o nejrychlejší časy - a byl z toho čtvrtý nejlepší výsledek pro vicemistra světa 2012!
Skvělý výsledek: Jen několik tisícin sekundy ztratil pilot s motocyklem Kawasaki na Marca Melandriho (I/BMW) a Leona Camiera (GB/Suzuki) a se ztrátou pouhých 0,2 sec skončil za nejrychlejším z testů, ex-mistrem světa Carlosem Checou s Ducati 1199 Panigale, takže nebyl zas tak moc vzdálen od absolutní špičky.
"Objel jsem v pondělí několik kol a cítil jsem se další den daleko lépe. Měli jsme před sebou opravdu hodně práce, ovšem během šesti hodin odvedli moji mechanici skvělý job, a hrozně mně tím pomohli. Byl jsem sice nervozní kvůli okruhu, neboť jsem zde měl crash, ale na konci vše fungovalo skvěle a získali jsme mnoho informací", byl po testech velmi spokojený britský jezdec Tom Sykes.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist