Smůla pro MIE Racing Honda Team, Mercado pozitivně testován na Covid-19

Před domácím podnikem v Mostě museli v českém týmu MIE Racing Honda Team řešit potíže, které způsobil test na Covid-19, který byl v případě jejich jezdce Leandra Mercada pozitivní. Argentinec sice nevykazuje žádné příznaky onemocnění, nicméně je nyní v izolaci a v Mostě ho nahradí Ital Alessandro Delbianco.

Tým MIE Racing Honda Team má před sebou domácí podnik superbikového šampionátu v Mostě od něhož si hodně slibovali, jelikož po jejich návratu zpět získali v Assenu první mistrovské body. Bohužel jejich jezdec Leandro Mercado byl pozitivně testován na Covid-19, takže do závodů WorldSBK nemůže zasáhnout. V sedle Hondy pojede Ital Alessandro Delbianco, který s motocyklem japonského výrobce závodil v roce 2019.

Leandro Mercado celou věc komentoval slovy: „Jsem z celé situace hodně rozčarovaný, jelikož jsem chtěl moc závodit a pokračovat v práci, kterou s týmem odvádíme. Ale na závody se budu muset znovu dívat v televizi, což pochopitelně není příjemné. Důležité je, že jsem v pořádku a žádné příznaky nemám, takže věřím, že budu co nejdříve zpátky. Rád bych poděkoval týmu, který mě ve všech směrech podporuje a těším se, že se brzy uvidíme, protože mám obrovskou motivaci se s Hondou nadále zlepšovat.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist