Skandal okolo Maxe Neukirchnera

AKTUALIZOVANO Vse se zdalo byt jasne a zcela v pratelskem duchu, tak jak na snimku. Ale dnes uverejnil server tohoto nemeckeho motocykloveho zavodnika nasledujici, hodne podivnou zpravu.

Nekolik tydnu pred zahajenim sezony 2006 je Max Neukirchner jak bez tymu, tak bez motocyklu. A duvodem je prichod ex-pilota MotoGP, Brazilce Alexe Barrose. Hlavni sponzor, ktery mel financovat ucast brazilskeho veterana - firma Petrobras - totiz svou penezni ucast na tomto projektu odrekl, nebot zavody superbiku nebudou v Brazilii v televizi prenaseny ! A Klaus Klafenböck se vyjadril uplne jasne: Svoje vlastni penize nebudu do tymu rozhodne inevestovat. A tak, pokud chce nemecky jezdec Max Neukirchner jezdit v sezone 2006 ve staji Klaffi Honda, musi tymu odevzdat castku 600 000 Euro.
"Jsem v soku, myslel jsem si, ze mam vse pod strechou a nyni takova zprava. Musim nyni zkusit tyto zbyvajici penize bud sehnat, nebo se poohlednout po jinych alternativach", rekl mlady nemecky jezdec ze Saska. A dale pokracoval: "Talent nic neznamena, pouze rychle penize."
Jeho manazer Andre Schurig vidi situaci nasledovne: "V poslednich dvou letech jsme dali do tymu 300.000 Euro. A nyni je mlady talentovany jezdec posunovan po sachovnici jako figurka, jak se to nekomu hodi. A neplati ani to, ze Max byl celou dobu verny Honde. Ale vedeme radu rozhovoru s ruznymi tymy v ruznych seriich a uvidime, co se v pristich dnech stane", rekl pravem rozlobeny manazer Maxe Neukirchnera.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist