Prezentace Ten Kate

Tým Winston Ten Kate Honda absolvoval v úterý v italském Milaně svou oficiální prezentaci, které se zúčastnila víc jak stovka novinářů.

V hale Rolling Stone, uprostřed italského Milana, proběhlo v úterý představení superbikového a supersportového týmu Winston Ten Kate Honda. Více než sto světových novinářů a několik televizních štábů si vyslechlo plány do roku 2005, které přednesli mimo jiné také zástupce sponzora JTI – Japan Tobacco International (pod jehož křídla patří značka Winston), či zástupce Honda Europe.
"Věřím, že tento vzrušující projekt posílí spojení mezi Hondou a JTI," řekl pan Daniel Torras, náměstek šéfa sponzorského oddělení společnosti JTI. "Myslím, že světový šampionát Superbike a Supersport je ideální pro upozornění veřejnosti na kvalitu motocyklů a pro představení jezdeckého potencionálu," doplnil proslovy pan Yutaka Negishi, prezident Honda Europe.
Velmi spokojený byl také při prezentaci majitel týmu Winston Ten Kate Honda, pan Gerrit Ten Kate, který vyzdvihl rodinný typ týmu, jenž již třikrát v řadě slavil vítězství v celkovém pořadí šampionátu Mistrovství Světa Supersport. "Vítáme Winston jako našeho hlavního sponzora a již se těšíme na výzvu letošní sezóny," řek Gerrit Ten Kate.
Krátce po prezentaci odletěl tým Winston Ten Kate do Kataru, kde již v sobotu absolvuje první oficiální testování promotéra FG SPORT (druhé bude v polovině března ve Valencii).

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist