Představení týmu Castrol Honda

V hlavním sídle Castrol UK byl dnes představen superbikový tým Castrol Honda, tedy nizozemský ex-Ten Kate Honda s jezdci Jonathanem Reou z Velké Británie a Rubenem Xausem ze Španělska.

Se jménem Castrol Honda se vrací do seriálu WSBK historicky velmi známé jméno. A je dále historicky neuvěřitelné, že nizozemský tuningový specialista Ten Kate poprvé v historii vypustil ze jména týmu své vlastní jméno.

John Kocinski (1997) a Colin Edwards (2000 a 2002) se stali na motocyklu Castrol Honda mistry světa. Jonathan Rea by měl být v roce 2011 tím třetím vřadě. 


"Náš cíl je jasný, pod jménem Castrol Honda chceme získat co nejvíce vítězství a také titul mistra světa", řekl manažér Honda Europe Carlo Fiorani, což rovněž doplnil týmový manažér Ronald Ten Kate: "Naše cíle s Jonathanem Reou jsou jasné, stát se s ním mistrem světa. A Rubén Xaus mu dle svých sil má k tomu dopomoci! Je to pro nás velká čest, že nyní startujeme po tímto jménem."


"Jeden z důvodů, proč jsem začal závodit na motocyklu bylo, že jsem viděl závodit Colina Edwardse na Castrol Hondě proti Troy Baylissovi v boji o titul roku 2002. A udělám vše proto, abych navázal na Colinovi úspěchy", řekl dále pilot Jonathan Rea.


Už ve čtvrtek a v pátek tento týden bude tým Castrol Honda testovat ve španělském Aragonu.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (10x):



TOPlist