Misano otevírá dráhu pro testy MotoGP a WSBK

Omezení a nařízení k zastavení šíření koronaviru postupně slábnou a to je okamžik pro všechny výrobce, kteří můžou poslat své týmy na závodní dráhy testovat. Příští týden je na okruhu Marca Simoncelliho v Misanu privátní třídenní test (23/24/25.6.) a bude tam pořádně rušno, jelikož již známe jména testujících týmů a není jich zrovna málo.

První den, to znamená úterý 23.června, bude patřit čtyřem výrobcům MotoGP (Aprilia, Ducati, Suzuki, KTM), jejich zkušebním týmům i pravidelným jezdcům. Ducati a Suzuki pošle do Misana své testovací týmy v čele s Michele Pirrem a Sylvainem Guintolim. Týmy s koncesí nasadí své pravidelné i testovací jezdce. Aprilia pojede v sestavě s Aleixem Espargarem, Bradley Smithem a Lorenzem Savadorim. Rakouská KTM testuje s jezdci Pol Espargaró, Brad Binder, Dani Pedrosa a sestavou Tech 3 Iker Lecuona a Miguel Oliveira.

Ve středu 24.června a ve čtvrtek 25.června v Misanu testují výrobci a týmy z prostředí WorldSBK. Na dráze okruhu na pobřeží Jadranu bude testovat superbiková špička zastoupena týmem Kawasaki Racing s lídrem průběžného hodnocení Alexem Lowesem a úřadujícím šampionem, kterým je Jonathan Rea. Domácí barvy zastupuje Ducati Aruba s Chazem Daviesem a Scottem Reddingem. Mimo obou továren na dráhu vyjedou také jezdci soukromých týmů WSBK a WSSP Motocorsa Ducati (Leandro Mercado), Barni Racing (Leon Camier), Brixx Performance (Sylvain Barrier), Goeleven Ducati (Michael Rinaldi), Bardahl Evan Bros Team (Andrea Locatelli) a MV Agusta Reparto Corse (Randy Krummenacher, Raffale De Rosa, Federico Fuligni).

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rosička přispěla 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist