KL Intermoto děkuje za podporu

Tým KL Intermoto Czech Republic děkuje všem partnerům, sponzorům kamarádům a fanouškům, kteří jej podporovali při posledním závodě World Supersport, jenž se konal na Masarykově okruhu v Brně.

Uplynulý týden byl nejhektičtějším týdnem pro tým KL Intermoto Czech Republic za celou jeho kariéru. Náročný závod ubral mnoho sil všem členům královéhradeckého týmu, ale i všem lidem, kteří nám pomáhali ať již přímo na okruhu, či při přípravě na závod nejen na naší základně v Hradci Králové. Jsme si jistí, že bez pomoci všech našich sponzorů a partnerů, bez mravenčí a často bezejmenné práce Vás, našich kamarádů, by jsme nebyli schopní hájit barvy týmu KL Intermoto Czech Republic v nejnáročnějším závodě této sezóny, v závodě, který přivedl do naší republiky supersportovou elitu.
Děkujeme tedy tímto ještě jednou všem sponzorům, partnerům a kamarádům týmu KL Intermoto Czech Republik, ale i obyčejným fanouškům, kteří si našli v neděli 17. července 2005 cestu na Masarykův okruh v Brně, kde přímo na místě sledovali závody superbiků a supersportů, ale i svým potleskem, či hlasivkami podporovali náš tým.
Děkujeme Vám, navždy zůstanete v našich srdcích. Jste naší velkou motivací do další, ještě tvrdší práce!
KL Intermoto Czech Republic

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist