Kawasaki Racing míří do Jerezu

Poslední test roku 2013 čeká na tovární tým Kawasaki v čele s mistrem světa třídy superbike Tomem Sykesem a jeho týmovým parťákem Lorisem Bazem. Test začíná v pondělí 25.listopadu na jihošpanělském okruhu v Jerez de la Frontera.

Naposledy testovali tovární motocykl Ninja ZX-10R na dráze ve španělské Aragonii, ale tam chyběl britský jezdec Tom Sykes, který musel těsně po příjezdu rychle zpátky domů, aby byl při narození svého prvního potomka, dcery Mille.

„Na test se moc těším,“ uvedl Tom Sykes. „Máme v Jerezu program na pár dní a našim cílem bude získat nějaká srovnání u položek, které jsme tu už testovali dříve a také nás čeká nějaká práce na elektronice."
„Věřím, že najedeme spoustu kol a dokončíme většinu z plánovaného programu závěrečného testu roku 2013. Jsem velmi spokojený s prací, kterou jsme v rámci přípravy odvedli, takže si před nadcházející sezonou víc věřím.“


Francouz Loris Baz kvůli zranění zmeškal závěrečnou část šampionátu, ale v testech ani jednou nechyběl, takže má od října najeto celkem dost zkušebních kilometrů. „Myslím, že to bude dobrý test, protože jsme v posledních testech zapracovali na pár věcech,“ uvedl Francouz.
„V tomto finálním testu roku se budeme snažit vše sladit dohromady. Chceme udělat vše proto, abychom si byli jisti, že máme pro příští rok dobře nastavenou motorku. V Jerezu také budou jiní jezdci superbikové kategorie, takže uvidíme, jak nám to tam půjde.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist