Ital Melandri má po operaci menisku

Nová posila stáje Aruba.it Racing-Ducati SBK Team Marco Melandri podstoupil ve středu úspěšnou operaci menisku pravého kolene, které si zranil v neděli při charitativním fotbalovém zápase v italské Cattolice.

Jezdce tovární stáje Ducati operoval Dr.Catani z nemocnice v Modeně a vše proběhlo bez komplikací. V následujících dnech Marco Melandri zahájí rehabilitaci s cílem být fit pro první testy roku 2017, které jsou plánovány na dráze Jerezu v termínu 24. a 25.ledna.

„Pokud se na to podíváme pozitivně, tak jsem měl vlastně štěstí, že se mi to stalo zrovna v momentě, kdy skončila jak sezona, tak testy,“ řekl Melandri a pokračoval. „Je lepší si vybrat všechnu smůlu už teď, když má všechen čas na uzdravení.“

„Normálně jsem šel po hřišti a najednou ucítil něco puknout, takže můžu bezpečně říct, že to bylo jen otázkou času než by k tomu došlo. Okamžitě začnu s rehabilitací a po osmi, deseti dnech už budu schopný chodit bez berlí. Už se nemůžu dočkat až budu zpátky na Panigale R.“


Marco Melandri je v klidu a těší se na další testy. Jeho šéfové u Ducati zřejmě klidné svátky mít nebudou a všichni teď čekají, jak se toto zranění podepíše na Italově kondici pro Austrálii.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist