Ir Laverty zůstává ve WorldSBK s týmem Go Eleven

Po éře spojené s Aprilii neměl najednou Eugene Laverty jistou sedačku pro sezonu 2019. Jeho bývalý tým si vybral jiné jezdce, takže irský závodník zůstal přes měsíc v nejistotě. Jeho jméno by britští fanoušci viděli nejraději na soupisce BSB, ale Laverty nakonec podepsal s týmem Go Eleven a minimálně rok ještě zůstane jezdcem mistrovství světa superbikových motocyklů.

Tým Go Eleven nastupuje v roce 2019 s technikou italského výrobce Ducati. Změnu výrobce tak spojili i se změnou jezdce, když vsadili na zkušenosti Eugene Lavertyho. Motocykl Panigale V4 R je zcela nový stroj a ten, kdo s ním dříve nalezne společnou řeč, může jen získat. To bude přesně Lavertyho parketa.

„Mám radost, že jsem s týmem Go Eleven a pojedu v roce 2019 s novou Ducati Panigale V4 R,“ prozradil Eugene Laverty. „Posledních pět týdnů bylo dost stresujících, takže je nakonec skvělé získat závodní sedačku. Podpora Ducati je povzbudivá a jsem si jistý, že budeme mít technický komplet s nímž dokážeme bojovat o vítězství. Děkuji Denisi Sacchettimu a všem z Go Eleven za jejich důvěru.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist