Haga má nabídku od Suzuki

Týmový šéf belgické stáje Alstare Suzuki, Francis Bata, odletěl do Japonska, aby projednal s továrnou Suzuki spolupráci na rok 2011.


Důvodem hodně důležité návštěvy belgického šéfa stáje Alstare Francise Batti v Japonsku je především větší podpora továrny Suzuki tomuto superbikovému týmu - tu totiž před podepsáním nové smlouvy na rok 2011 vyžaduje britský jezdec Leon Haslam.


A druhým důvodem je eventuální možnost angažování japonského pilota Nori Hagy do týmu Suzuki, čímž by tato větší kontinuita byla zajištěna. O aktuálních novinkách na přestupovém trhu superbiků vás pochopitelně budeme informovat. 


A ještě z jiného pramene, ale také o superbikové Suzuki. Japonská stáj Yoshimura Suzuki odřekla své dva plánované starty na divokou kartu v Imole a v Magny Cours (zúčastnila se pouze a to neúspěšně závodu v Monze) a japonští sponzoři nemají ani zájem o start tohoto týmu v MS superbiků v sezóně 2011. Naopak se tato tradiční japonská stáj chce vrátit v příštím roce do závodů "All Japan Superbike". 




Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist