Grotzkyj stále nemá peníze

Ačkoliv italské weby začátkem minulého týdne uvedly, že italský jezdec Simone Grotzkyj Giorgi pojede v roce 2013 v týmu Kawasaki Pedercini jako týmový spolujezdec Švéda Alexe Lundha, tak skutečnost je bohužel jiná. Ex-pilot GP v kubaturách 125 ccm a Moto3 stále nemá pohromadě peníze na své závodění.

Jeden jediný bod získal v letošním šampionátu mistrovství světa GP Ital Grotzkyi a proto byl v týmu Ambrogio Next Racing kubatury Moto3 nahrazen před závodem v Indianapolis Álexem Márquezem. Už 3 měsíce se tento 24-letý Ital snaží najít své další závodní uplatnění, ale zatím marně.

Není divu, že "zabrousil" i do paddocku WSBK, i zde jsou však k závodění nutné sponzorské peníze. A jejich nedostatek mu zatím zabraňuje v podepsání smlouvy se satelitním týmem Kawasaki rodiny Pederciinových.

"Jsme těsně před podepsáním smlouvy, ale doposud nic není potvrzeno. Stále ještě hledáme sponzorské peníze, které by nám toto závodění umožnily. Tým a já bychom byli velmi šťastni, kdyby se nám to podařilo. Společně hledáme nějaké řešení", vysvětlil celou situaci Grotzkyj.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist