Francouz Barrier pokračuje s BMW Motorrad Italia

Šestadvacetiletý Sylvain Barrier pokračuje v roce 2015 s týmem BMW Motorrad Italia a má tak šanci konečně absolvovat sezonu v níž bude mít příležitost předvést svůj skutečný potenciál. Premiéra v SBK mu příliš nevyšla, protože se potýkal s řadou zranění a sezonu nakonec uzavřel patnáctý.

První zranění si Sylvain Barrier způsobil při oficiálním únorovém testu na Phillip Islandu, takže už nenastoupil do zahajovacího víkendu sezony v Austrálii. Pak měl po návratu domů vážnou autonehodu a pár měsíců strávil rekonvalescencí. Když už se do seriálu vrátil přišlo další zranění, tentokrát nohy v závodu ve Spojených státech.

Náročná sezona je za Francouzem a Sylvain Barrier už počítá dny do prvních testů, které s týmem absolvuje 21. a 22.ledna v Portimau a 26. a 27.ledna v Jerezu. Složení týmu zůstává stejné, manažerem je Gerardo Acocella a šéftechnikem Rossano Innocenti.
„Jsem moc rád, že pokračuji s týmem BMW Motorrad Italia,“ řekl Sylvain Barrier. „Sezona 2014 byla opravdu náročná vzhledem k nehodám a zraněním, které mě vyřadily z řady závodů. Můj tým stál ale pořád za mnou a to mi pomohlo, abych překonal to nejtěžší období.“

„Kdykoliv jsme vyjeli na dráhu, vždy jsme si s EVO vedli dobře a vzhledem k novým předpisům věřím, že budeme schopni zaznamenat dobré výsledky,“
dodal závěrem dvojnásobný vítěz světového poháru Superstock 1000.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist