Fiorani zna me prani

Nejzhavejsim prestupovym zelizkem a to nejen ve svete superbiku, je Chris Vermeulen (23). Jak se on diva na soucasnou aktuelni situaci ?

Ze je tento australsky mladik tvrdym hochem predevsim sam k sobe, to uz dokazal nekolikrat. Vzpomenme jen, kdyz se zlomenym palcem vyhral zavod supersportu v Monze.
Vermeulen by rad jel pristi rok mistrovstvi sveta MotoGP. Spolecne s manazerem Hondy Europa, tedy s Carlo Fioranim byl v nedavnych dnech predstaven tymum od Hondy ze sveta Grand Prix. Sam Chris k tomu rika: „Honda Europa se o me postara“.
Jak velka je sance, ze by se Australan objevil v pristim roce v nekterem tymu MotoGP ? “To nedokazu vubec odhadnout”, rika Vermeulen. “Zacatkem zari uverejni Honda seznam svych jezdcu na rok 2006. Ja chci ale v kazdem pripade jet pristi rok tridu MotoGP. Ovsem pravdepodobnost neni tak velka, jako moje vule. Ale ja jsem Fioranimu sve prani rekl a tak nyni musim pouze cekat !”, rika dale soucasne druhy muz prubezneho poradi mistrovstvi sveta superbiku.
Samozrejme, pokud by se mu to podarilo, tak se Chrisovi nesplni jeho cil, stat se mistrem sveta superbiku. “To by mne ale tolik nevadilo. Muj cil je totiz jasny, chci byt cislem jedna v MotoGP. Tam jedou nejlepsi jezdci na nejlepsich motocyklech. Doufam, ze mne k memu cili pomohla i ucast na 8 hodinovce v Suzuce (skoncil spolecne s Fujiwarou druhy), nebot rada mych predchudcu se pomoci uspechu na tomto zavode dostala tam, kam chci i ja”, rika dale rodak z Brisbane.
“Motocyklovemu zavodeni podrizuji opravdu vse. A kdybych se mel rozhodnout mezi moji laskou a titulem ve tride MotoGP, tak by vyhral titul Ale bylo by dobre, kdyby se to nedozvedela moje pritelkyne Tony,” rika s vaznou tvari pilot tymu Ten Kate Honda, kteremu vdeci australsky jezdec za vse, nebot pred vstupem sponzora Winston nebyla situace v holandskem tymu zrovna ruzova a jen diky vice nez opravdu rodinnemu pristupu bratri Ten Kateovych mohl Chris Vermeulen zavodit bez problemu.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist