Dostane se Ten Kate z krize?

Poslední dva závody byly pro nizozemský tým Ten Kate Honda jako špatný sen! Brno by snad mělo přinést obrat k lepšímu.

Dva poslední závody, tedy čtyři jízdy v Utahu a v Itálii, byly pro "tovární" tým Hondy, HANNspree Ten Kate Honda, hodně špatným filmem. Osmé místo Jonathana Reye ve druhé americké jízdě bylo jediným umístěním obou pilotů v Top 10. Jinak z toho byly místa mezi 12. - 14., a to jak v podání Maxe Neukirchnera, tak Jonathana Reye. 

Tedy trochu málo pro tým, který je podporovaný japonskou HRC (Honda Racing Corporation).



"Po té blamáži v Misanu (13. a 12. místo - pozn. redakce) se musím dívat jen dopředu. V Brně jsem vždy v minulosti velmi rád závodil a před několika lety (2008) jsem zde dokonce vyhrál svůj první závod supersportů. Doufám, že můj tým zužitkuje všechny informace z Misana a z následujícího testu v Imole a připraví mně hodně rychlý motocykl", říká před Brnem britský pilot Jonathan Rea - aktuálně 4. muž tabulky WSBK.


Na změnu k lepšímu doufá v Brně i německý jezdec Max Neukichner. Testy v Imole mu příliš nevyšly, neboť zde kvůli nemoci ztratil drahocený čas prvního dne testování. "Měl jsem horečku a tak byl první den testování trochu o ničem. Druhý den už to bylo lepší a mohli jsme vyzkoušet několik nových dílů", říká 27-letý Sasík.

"Do Brna se těším, ačkoliv jsem zde nikdy v minulosti nezajel žádný fantastický výsledek. Mám ale rád tento okruh. Musíme se pokusit naši práci z minulých týdnů zužitkovat, navíc máme dostat od HRC nějaké nové díly. A jelikož zde bude hodně německých diváků, tak se pokusím zajet co nejlépe, aby byli moji fanoušci spokojeni", těší se do Brna Max Neukirchner.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist