Čtrnáctý podnik MS Superbiků v Jerezu

Kapitoly článku

Supersport – preview

Třída Supersport už má svého šampiona. V Magny Cours se stal celkovým vítězem britský závodník Sam Lowes (Yakhnich Motorsport), který následně oznámil ukončení spolupráce s ruským týmem a přestup do motocyklového seriálu Grand Prix, kde pojede v třídě Moto2 s týmem Speed Up.

Druhé místo je v supersportech také jasné, protože to patří tureckému jezdci Kenanu Sofuoglovi (MAHI Racing Team India). O třetí pozici bude muset ještě bojovat Fabien Foret (MAHI Racing Team India) s Michaelem Van Den Markem (Pata Honda World Supersport Team), který na Francouze ztrácí sedmnáct bodů. Pátý je Ital Lorenzo Zanetti (Pata Honda World Supersport Team), který má možnost porazit týmového kolegu, ale oba už teď vědí, že v příštím roce pokračují nadále v barvách týmu Pata Honda.

Český tým Kawasaki Intermoto Ponyexpres nastupuje do posledního víkendu sezony s dvojicí David Salom a Matthieu Lagrive. Florian Marino je zraněný a Luca Scassa jede v MotoGP za zraněného Karla Abrahama. Další česká stáj ProRace Team uzavře sezonu s Jihoafričanem Ronanem Quambym a Com Plus SMS Racing se rozešel s maďarským závodníkem Balázsem Némethem, jehož v posledním víkendu sezony nahradí Fraser Rogers.

Průběžné honocení MS - Supersport

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist