Biaggi zkoušel jak se Suzuki padat

Max Biaggi si při testu v australském Phillip Islandu vyzkoušel jak se padá se superbikovou suzuki.

V práci na přípravě nových motocyklů Suzuki GSX-R1000 pokračovali na australském okruhu Phillip Island oba tovární jezdci týmu Alstare Corona Suzuki Extra. Ital Max Biaggi během třídenního testování jednou havaroval. Pád v zatáčce MG byl lehčího rázu, a tak se celá událost do programu továrního týmu nijak nezapsala a jezdec mohl pokračovat ve své práci. Nakonec skončil Biaggi na celkovém osmém místě, když jeho kolega Japonec Yukio Kagayama zajel lepší čas, který ho umístil na šesté místo mezi desítkou testujících jezdců.
Max Biaggi (108 kol – 1:32,4)
Phillip Island byl zajímavý. Museli jsme na motocyklu udělat mnoho práce, abych mu zde porozuměl. Absolvoval jsem několik simulací závodu, ale výsledky nebyly tak dobré, protože motocykl trochu vibroval a to ovlivnilo celkové časy. Dráha byla během posledního dne testování trochu teplejší, to je ovšem den, kdy obvykle již nejezdím velmi rychle. Zkoušel jsem dva různé motory. Jeden se mi zdál dobrý, bylo pro mě s ním pohodlnější jezdit. Tým má nyní mnoho informací a mnoho dat, se kterými může pracovat. Doufám, že dobrá práce v Austrálii se projeví v dalších testech.
Yukio Kagayama (97 kol – 1:32,3)
Během tří dnů jsem zde nehavaroval, a tak jsem spokojený. Tento test byl o hodně tvrdé práci, testoval jsem hodně věcí pro motocykl 2007. Nadokážu se podařilo udělat mnoho dobré práce, a to přestože časy na jedno kolo nebyly takové, jaké jsem očekával. Nemohu popsat kolik důležité práce se zde udělalo, ale nashromáždil jsem mnoho důležitých informací. Budeme je analyzovat v dílnách a pak připravíme postup pro další test. Okruh Phillip Island je dobrý pro testování a tak doufám, že tento test nám pomůže v naší cestě vpřed a v připravenosti pro první závod v Kataru.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist