Barracuda oficiálním partnerem týmu Effenbert Liberty

Je nám velkou ctí oznámit, že Barracuda, známa italská značka pod záštitou Alessandra Giardina, uzavřela dohodu se superbikovým týmem Effenbert Liberty Racing a stane se tak oficiálním sponzorem pro sezonu 2012 v šampionátu Superbiků.

Tohle partnerství svedlo dohromady dva celky, jejichž nadšení pro motocykly je důvodem k jejich existenci. Dohoda je tedy jakýmsi vyjádřením vzájemného odhodlání propojit síly a ubírat se stejným směrem.

„Alessandro Giardina je mým přítelem, kterého si nesmírně vážím,“ nechal se slyšet manažer týmu, Fabio Alberti.

„Partnerství našeho týmu a jeho společnosti znamená rozvoj našich záměrů vytvořit osobní pouto, kterého si velmi cením. Barracuda má důležité postavení na trhu s odhodláním, schopnostmi a kvalitou a my plně sdílíme jejich pozitivního ducha a jsme vděčni, že nám důvěřují. Jsme přesvědčeni, že tato spolupráce bude úspěšným projektem.“

Následující webová adresa nabízí k nahlédnutí oficiální vyjádření společnosti Barracuda, týkající se jejich nového angažmá v mistrovství světa Superbiků. (http://www.barracudamoto.it/en/sponsorship/).

Nebyl to pouze Fabio Alberti, manažer týmu, a majitel nového partnera Barracuda, kdo sdíleli nadšení z nového projektu. Rovněž majitel týmu, Mario Bertuccio, hýřil pozitivní náladou: “Pozornost této firmy je pro nás obzvláště povzbudivá, neboť je to mladá a dynamická společnost, která je v souladu s naší závodní filosofií. V jednotnosti je síla a “vítězné spojení” je základem naší věrnosti k tomuto sportu.”

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist