Aprilia 2010: Tak vypadá její nový design

Aprilia včera představila svůj projekt na rok 2010 a také svůj nový design. A výsledkové cíle na tento rok jsou hodně vysoké!

Továrna Aprilia včera představila svůj superbikový projekt na rok 2010. 


Nový motocykl bude přesně napasován hlavnímu sponzorovi, letecké společnosti Alitalia. "Víme, jakou zodpovědnost a zároveň čest, je být malinkou částí Itálie", řekl Leo Francesco Mercanti, ředitel Aprilia Racing.


"Je velmi těžké, ještě před začátkem sezóny trefit přesně její cíle, ale my jsme splnili všechny své úkoly, tvrdě jsme pracovali a na každé úrovni jsme se zlepšili", řekl na úvod jezdec Max Biaggi. 
 

Mimo jiné se ale Biaggi velmi zaradoval, že může v týmu pozdravit Leona Camiera. "Je to velmi silný týmový kolega a něco takového já a tým potřebujeme", pokračoval dále čtyřnásobný mistr světa dvěstěpadesátek. 


"Aprilia byla překvapením roku 2009 a tým pracoval na skvělé úrovni. Závod od závodu byla RSV4 lepší a lepší a vítězství v Brně bylo největším dosaženým možným bodem, ale zároveň jasným znakem postupného zlepšování", řekl dále Říman. 
  

"Nikdo ale nedoufal, že sezónu ukončíme na 4. místě. Ovšem největší úspěchy nás teprve čekají, neboť zenitu jsme ještě nedosáhli", okomentoval aktuální situaci Biaggi. 



"Budu závodit proti výborným a zkušeným jezdcům. A tak je pro mě důležité, že budu v týmu, který se jmenuje Aprilie. Neboť zde se mohu podílet i na přímém vývoji motocyklu",
dostal se ke slovu i britský jezdec Leon Camier.
 


Včerejší den byl ale i rozloučením s Aprilií dosavadního závodního ředitele Aprilie Giampiera Sacchiho - druhý zleva, který se dostal do velkého sporu s managementem továrny v Noale a byl vystřídán Luigim Dall'Ignou - na snímku druhý zprava.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist