Wójcik Racing pokračuje ve FIM EWC s Jihoafričanem Moraisem

Polský tým Wójcik Racing oznámil, že Sheridan Morais bude i nadále součástí jejich závodní sestavy pro vytrvalostní MS silničních motocyklů 2023. Sedmatřicetiletý jezdec se k týmu Wójcik připojil v roce 2020 a letos s nimi vybojoval umístění na stupních vítězů, když v Bol d'Or skončili druzí.

Sedmatřicetiletý jezdec Sheridan Morais nakonec sezonu uzavřel s týmem Wójcik Racing na celkovém pátém místě. K pokračování s polským týmem řekl:  „Sezona 2022 byla náročná, ale jako tým jsme si vedli skvěle. Nejenže jsme stáli na stupních vítězů v Bol d'Or, ale také jsme jako tým předvedli vyšší úroveň výkonu a byli skutečně nebezpeční. Stejně důležité, jako naše společné pódium, je pro mě rodinná atmosféra, která v týmu panuje od samého začátku naší spolupráce. Ve Wójcik Racing vše pohání stoprocentní vášeň a všichni jsou velmi motivovaní k dalšímu progresu. Doufám, že v roce 2023 budeme stát na nejvyšším stupni vítězů a sezonu uzavřeme vysoko v celkovém hodnocení šampionátu.”

„Sheridan je jedním z nejzkušenějších hráčů v mistrovství světa a cennou oporou našeho týmu,” potvrdil kvality Jihoafričana majitel týmu Grzegorz Wójcik. „Je nejen velmi rychlým jezdcem, ale také skvělým týmovým hráčem, a to je ve vytrvalostních závodech velmi důležitá vlastnost. Naše spolupráce funguje skvěle od samého začátku, proto bylo její prodloužení na sezonu 2023 pro nás přirozenou záležitostí. Jsme rádi, že s námi bude 'Shez' bojovat o další pozice na stupních vítězů.”

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist