Tým F.C.C. TSR Honda France bude titul FIM EWC obhajovat s jedničkou na kapotě

F.C.C. TSR Honda France bude obhajovat titul mistra světa FIM Endurance s prestižní jedničkou umístěnou na svém modelu CBR1000RR-R Fireblade. Vítěz letošního ročníku FIM EWC 2022 má také jasno v jezdecké sestavě pro nadcházející sezonu, když majitel týmu Masakazu Fujii jmenoval Alana Techera k již ostřílené týmové dvojici Mike Di Meglio a Josh Hook. Vytrvalostní MS silničních motocyklů 2023 začíná závodem 24 Heures Motos ve francouzském Le Mans a to v termínu 13. až 16. dubna.

Alan Techer zaskakoval za zraněného Gina Rea během letošního 100. ročníku Bol d'Or, nyní je již oficiálním jezdcem týmu. Manažer a majitel týmu F.C.C. TSR Honda France, Masakazu Fujii, uvedl: „V roce 2022 jsme si jako cíl stanovili znovuzískání titulu a vynaložili jsme na to veškeré úsilí. Bylo třeba překonat velké překážky, ale pocit úspěchu je o to větší. Chtěli bychom poděkovat F.C.C., společnosti Honda a všem ostatním sponzorům, partnerům a fanouškům, kteří nás vždy podporují.”

„Všichni se těšíme na další úspěch. Strategie pro rok 2023 se nemění. Struktura týmu zůstává beze změny, tedy stejná jako tomu bylo pro Bol d'Or 2022. Rovněž jen nedávno jsme měli první výjezd modelu 2023, který překonal model 2022 jak v odezvě, tak v datech. Stejní jezdci a týmový personál, jenž vyhráli šampionát, budou nasazeni pro nadcházející evropské testy a následně v samotné sezoně. Naším cílem je obhájit titul.”

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist