Krummenacher nepodepsal s CM Racing a zkusí vytrvalostní MS

Švýcar Randy Krummenacher, mistr světa World Supersport 2019, nenašel s vedením týmu CM Racing společnou řeč, když měl podepsat návrh smlouvy na rok 2022 a jejich cesty se rozešly. Švýcar zatím jen prozradil, že bude startovat ve vytrvalostním MS silničních motocyklů s týmem Wojcik Racing a své další plány oznámí později.

V letošním ročníku WorldSSP nahradil Randy Krummenacher u CM Racingu zraněného Lucu Bernardiho a díky dosaženým výsledkům se předpokládalo, že jejich spolupráce bude pokračovat také v příštím roce. Jenže nedošlo k podpisu smlouvy a Švýcar tak u italského týmu závodit nebude. Krummenacher dostal nabídku z vytrvalostního šampionátu, kterou přijal a bude jezdcem Yamahy u stáje Wojcik Racing.

„Mám za sebou pár náročných týdnů, ale naštěstí je po bouři vždy klid,“ napsal na svých webových stránkách Krummenacher. „Poté, co z dohody s týmem CM sešlo, když jsem smlouvu, kterou mi předložili, nepodepsal, začal jsem se poohlížet po jiných možnostech. Vytrvalostní MS se mi moc líbí, což můžu říct s jistotou, protože jsem byl náhradním jezdcem v roce 2019 v rámci 24Hodin Le Mans. Je tam speciální atmosféra, závodí se v noci a je to vzrušující také z toho důvodu, že budu závodit s Yamahou YZF-R1 týmu Wojcik Racing, který považuji za skvělý jak po profesní, tak osobní stránce. Mimo vytrvalostních závodů budu startovat v některém dalším šampionátu, ale k tomu zatím víc říci nemůžu. Chci všem, co mě podporují, poděkovat a děkuji také týmu Wojcik Racing za příležitost.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist