FIM EWC – Trénink na Slovakia Ringu vyhrál český Mercury Racing

Ve čtvrtek mají jezdci vytrvalostního mistrovství světa pořádně nabitý program. Dopoledne volný trénink a pak obě kvalifikace na třetí závod sezony FIM EWC 2018/2019 8Hodin Slovakia Ring. V prvním tréninku si výborně vedli jezdci českého týmu Fany Gastro BMW Motorrad by Mercury Racing, protože byli ze všech startujících týmů nejrychlejší.

Skvěle si vedl český tým Fany Gastro BMW Motorrad- by Mercury Racing, který hned na úvod zajel ve volném tréninku nejrychleji. Maximem brněnské stáje je 2'04,806 sekundy, což byl o víc jak tři desetiny rychlejší čas než jaký zajel druhý tým v pořadí SRC Kawasaki France. Půl sekundy ztratil třetí F.C.C. TSR Honda France, jenž je zároveň poslední v jedné sekundě na Čechy.

Časy do pátého místa zajeli Honda Endurance Racing a Suzuki Endurance Racing Team, jejichž ztráta na prvního je 1,431 sekundy. Další český tým Exteria KSPCS Racing Team by EKO jede v třídě Superstock a v tréninku nastavili celkový patnáctý čas 2'10,733 sekundy. Slovenský Maco Racing byl v tréninku až osmadvacátý s kolem za 2'18,764 sekundy.

Náš tip

Časomíra.

FIM EWC 2018/2019 – 8H Slovakia Ring – Volný trénink
Čtvrtek, 9.května 2019 - Slovensko

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
Rosička přispěla 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist