Parádní úvod v podání Ondřeje Ježka

Prvními volnými tréninky odstartovala příprava na zahajovací závod sezony světového poháru Superstock 1000, kde v barvách týmu Barni Racing závodí český závodník Ondřej Ježek. Vstup do tréninkové části víkendu měl Ježek perfektní, když první trénink vyhrál a ve druhém byl druhý nejrychlejší.

Mistrovství světa produkčních motocyklů má ve španělské Aragonii na programu druhý podnik v kalendáři WSBK 2014 a součástí je také světový pohár Superstock 1000. Do desáté sezony tohoto seriálu nastoupil Ondřej Ježek s prestižním týmem Barni Racing a rozhodně svým šéfům udělal velkou radost, když je po pátečním programu druhý.

V pátek dopoledne zajel Ondřej Ježek vůbec nejrychlejší čas prvního tréninku 2'03,209 sekundy. Odpoledne své maximum posunul na hodnotu 2'02,891 sekundy a jediný týmový kolega Leandro Mercado, dokázal Ondřeje Ježka překonat rozdílem 0,051 sekundy.

„S dneškem můžeme být spokojeni,“ prozradil v pátek odpoledne Ondřej Ježek, jenž s týmem v Aragonii testoval v březnu letošního roku. „Přestože na trati panují jiné podmínky než během testů, pokračujeme v dobré práci.“

„S Leandrem se nám daří držet první příčky. Jen mě trošku mrzí poslední kolo, které jsem měl rychle rozjeté, ale udělal jsem chybu a vyjel z trati. Do zítřka (soboty) provedeme několik změn v nastavení a věřím, že se nám podaří opět zrychlit,“
dodal Ondřej Ježek.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist