Nuova M2 Racing s Scheibem a Vitalim

Tým Nuova M2 Racing potvrdil komplet novou jezdeckou sestavu pro nadcházející ročník evropského šampionátu Superstock 1000, která bude ve složení Maximilian Scheib a Luca Vitali. Tým byl součástí seriálu FIM Cup Superstock 1000 a nově nyní společně s Aprilií nastupuje do následníka této soutěže European Superstock 1000 Championship.

Závodník z Čile Maximilian Scheib má za sebou úspěšnou sezonu v mistrovství Evropy Superbiků FIM CEV Repsol SBK, kde obsadil celkové druhé místo. Velmi dobře si také vedl v posledním kole pohárové soutěže FIM STK1000, když vyhrál závod v Jerezu. Je jasné, že pro nadcházející ročník bude ve spojení s Aprilii těžkým soupeřem.

Týmovým kolegou Scheiba bude Ital Luca Vitali, který letos absolvoval druhým rokem FIM Cup Superstock 1000 s celkovým dvanáctým místem. Tým už má za sebou první testy, které byly dle týmu úspěšné, takže ambice vyhrát nadcházející ročník jsou v jejich případě zřejmé.

„Jsem velmi rád, že pro rok 2017 můžeme postavit tak silný tým,“ uvedl Enzo Chiapello z Nuova M2 Racing. „Aprilia Racing je nyní jistá věc, takže veškeré znalosti, podpora a to vše společně vysoce konkurenceschopnou RSV4. Oba noví jezdci jsou prvotřídní. Společně jsme strávili nějaký čas během testování ve Španělsku a okamžitě byli velmi rychlí a především se dokázali dobře integrovat do týmu.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist