Příští rok pokračuje José Luis Perez Gonzalez s týmem Accolade Smrz Racing

Je nám potěšením oznámit, že tým Accolade Smrz Racing se dohodl s Gaman Racing Global Services na prodloužení spolupráce se současným jezdcem týmu v kategorii WorldSSP300 José Luis Pérez Gonzálezem pro sezónu 2022. Nyní se tak můžeme soustředit pouze na výsledky, a jsme si jisti, že tato spolupráce nám přinese řadu úspěchů.

Jakub Smrž (manažer týmu) – „Mám velkou radost, že budeme pokračovat s José Luisem. Letos jsme zatím velmi spokojeni s jeho výkony a zlepšením v průběhu sezóny. Ukázal nám, že na to má, a že může pravidelně figurovat vpředu startovního pole. Těšíme se na další společnou sezónu."

#73 Jose Luis Pérez González (jezdec) – „Letos jsme odvedli kus práce a mám velkou radost, že mohu oznámit moji spolupráci s týmem Accolade Smrz Racing i v sezóně 2022. Tým odvádí skvělou práci a poskytuje mi vše potřebné k tomu, abych mohl ukázat svůj potenciál na trati. Myslím, že naše spolupráce v příštím roce mi umožní upevnit moji pozici jako jeden z předních jezdců. Mám teď čistou hlavu a poprvé vím, že v příštím roce budu pokračovat tam, kde letos skončíme. Tahle skutečnost mě motivuje víc než kdy předtím k tomu, abych pracoval, zlepšoval se a dosáhl našeho cíle. Chtěl bych poděkovat Kubovi a Gaman Racing za jejich důvěru a tuto příležitost."

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist