Ondřej Vostatek na tandemu s Vláďou: V Mostě chci ukázat, že mám na to jezdit Mistrovství světa

Pomalu se schyluje ke startu Mistrovství světa Superbiků v Mostě, kde bude mít Česká republika několik želízek v ohni. Ve třídě Supersport se na divokou kartu představí Ondřej Vostatek, který navštívil seriál rozhovorů Na tandemu s Vláďou a prozradil, jak se na premiéru v Mistrovství světa těší a jak se na závod připravuje.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Ondra Vostatek tráví většinu času ve Španělsku, kde závodí v kategorii Supersport ve dvou šampionátech. Jde o FIM CEV Repsol a Mistrovství Španělska ESBK, kde se mu po rozpačitém začátku sezony začalo dařit. Víceméně hned na začátku sezony vyměnil tým, přizval si Lukáše Peška a výsledky na sebe dlouho nenechaly čekat.

Ondra má formu a už proto ho bude zajímavé sledovat v jeho premiérovém startu v světových supersportech v Mostě. Jak sám říká, žádné cíle si nedává a závod si chce hlavně užít a zároveň udělat dobrý dojem. Rád by totiž v Mistrovství světa startoval jako stálý jezdec a to klidně už další rok. Každopádně ví, že v tuto chvíli je důležité závodit ve Španělsku, kde je úroveň šampionátů i konkurence hodně vysoká a jedině tak má šanci konkurovat divočákům, kteří jezdí na tá nejvyšší úrovni.

 

O čem se mluvilo:

  • O myšlence startovat v MS na divokou kartu v Mostě
  • Jak je těžké získat motorku a místo pro start na divokou kartu
  • O závodění ve Španělsku
  • Jaká byla jeho cesta do sedla závodní motorky
  • O plánech a cílech v dalších sezonách

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Fuka - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
fomax přispěl 5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist