Linfoot: Bez MS supersportů 2013?

Původně měl jezdit Dan Linfoot v týmu Mahi Racing. Nyní ale musel britský jezdec vzít na vědomí, že je jeho předsmlouva vlastně neplatná a že žádné místo v MS supersportů vůbec nemá.

Dva závody před koncem sezony se dohodl Dan Linfoot s tehdejším týmem MSD R-N na sezonu 2013. Poděkoval se tak týmu třetím místem na okruhu Magny-Cours, když předtím dojel v Portimau sedmý. 

O dva měsíce později ale ještě stále žádnou smlouvu nedostal, ačkoliv byl přítomen i týmové prezentaci v indickém městě Mumbai. Nyní je ale vše jasné: Linfoot nepojede za indický tým MS supersportů v roce 2013.
"Nemohu tomu ani uvěřit, jak neprofesionálně pracuje management tohoto týmu", řekl naštvaný  Linfoot a dále vysvětloval: "Jsem velmi zklamán, neboť jsem dvěma svými výsledky daleko překonal očekávání týmu. Myslel jsem, že tím mám zajištěno jisté místo na rok 2013".

Bohužel to nestačilo. Nyní se pokuší 24-letý jezdec najít místo v britském šampionátu: "Vše co chci, je tým, který mně věří a s kterým jsem schopný mít úspěchy", říká Linfoot.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist