Alvaro Diaz přestupuje do WSSP s týmem s nímž získal titul v třístovkách

Úřadující mistr světa WorldSSP300 Alvaro Diaz letos vyhrál šampionát v sedle Yamahy týmu Arco Motor University Team a v roce 2023 bude se stejným týmem závodit v MS supersportů. Pro jezdce a tým je to premiéra spojená spoluprací s YART.

Alvaro Diaz přestupem do WorldSSP následuje Manuela Gonzáleze, Jeffreyho Buise a Adriana Huertase, jenž všichni získali titul ve World Supersport 300 a následně přestoupili do seriálu World Supersport.

„Faktem je, že jsem moc rád, že můžu se svým týmem a YART závodit ve WorldSSP,” prozradil nadšený Alvaro Diaz. „Pro mě bylo důležité, že jsem mohl v tomto paddocku mohl získat zkušenosti a jezdecky růst. Sen jsem si splnil ziskem titulu mistra světa a nyní míříme k další výzvě, kde je nám známá vysoká náročnost, ale dáme do toho 127 procent. Nemůžu se dočkat, až začneme toto nové dobrodružství.”

Šéf týmu Antonio Molina k nové výzvě uvedl: „Je nám velkou ctí potvrdit tento projekt ve spolupráci s YART, v němž můžeme dát příležitost Alvarovi, s nímž se nám dařilo dosahovat našich cílů. Známe jeho talent, známe jeho kvality. Alvaro, YART a ARCO tvoří tým sdílející vášeň a ambice, které nás donutí tvrdě pracovat a bojovat o kvalitní výsledky.”

„Zvláštní poděkování patří společnosti Valvulas Arco a všem, kteří se na tomto projektu podíleli. Velmi nás těší spolupráce navázaná se společností YART, strukturou s dlouhou historií. Velmi si vážíme jejich dobré práce v oblasti vytrvalosti a je pro nás ctí sdílet tento projekt. Když nám Mandy Keinz dal tuto šanci, nemohli jsme se do práce pustit s větší chutí.”

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist