Int.Sidecar Trophy – České pohárové žně v Mostě

Týden po startu sezóny na Nürburgringu zavítaly posádky Int. Sidecar Trophy na Mostecký okruh. Domácího prostředí dokázali využít všichni naši reprezentanti. Největšího úspěchu v dosavadní kariéře na rychlých sidecárách dosáhla posádka Roman Sedláček a Kateřina Rozeneková. Dokonale využili znalosti domácí tratě a neúčasti několika posádek a v obou závodech si dojeli pro stříbrné „věnce“ v kategorii litrových sidecár.

Další český zástupce Ondřej Kopecký startující v německém týmu Motorsport Konigswartha po boku Markuse Schweglera si vedl obdobně, když v sobotním sprintu obsadili druhé místo a v neděli si dojeli pro bronz v kategorii do 600 ccm.

Nyní se již Ondřej bude plně soustředit a připravovat na start IDM (mistrovství Německa) v holandském Assenu, konaný ve dnech 14. - 16. 8. 2020. Roman s Kateřinou si čekání na další společný závod v Int. Sidecar Trophy zpestří startem na veteránských sidecárách na Nepomuském okruhu ve dnech 25. - 26. 7. 2020. Start bude o to peprnější, protože se oba představí v roli soupeřů. Roman Sedláček pojede se synem Ondřejem a Kateřinu Rozenekovou budeme moci vidět po boku Josefa Petáka známého hlavně ze soutěží Rally.

Kompletní výsledkový servis.

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist