Pomůžeme společně Kájovi Hanikovi do Grand Prix?

Že je brněnský student Kája Hanika výjimečným motocyklovým talentem, o tom snad nikdo nepochybuje. Stejně jako o tom, že motocyklové závodění v Grand Prix stojí obrovské množství peněz. Ale pomocí úspěchu v Red Bull Rookies Cupu je možno se do něho dostat. Letos začíná toto juniorské mistrovství světa v USA. Chcete pomoci Kájovi aspoň trochu s úhradou této cesty?

Motocyklový web Motorkáři.cz se rozhodl mediálně pomoci našemu talentovi v letošní sezóně Red Bull Rookies Cup. Pokud v ní Kája Hanika obsadí jedno z prvních míst, nebo se dokonce stane šampionem tohoto juniorského mistrovství světa, tak by ho nemělo minout příští rok místo na startovním roštu MotoGP v kubatuře MS-Moto3.

                    

Ve spolupráci s "Hanika Racing" se chceme zúčastnit na této aukci závodního vybavení, které oblékal Kaja Hanika během svého působení v Red Bull Rookies Cup 2012.

Jedná se o následující věci:



Helma: X-lite X802





Rukavice: Alpinestars GP TECH, vel. M






Boty: Alpinestars, velikost 42





Věci v aukci jsou ve velmi dobrém stavu, ale samozřejmě hlavní je jejich sběratelská hodnota. Všechny věci je možno samozřejmě s věnováním a podpisem Káje, který by je také osobně předal kupci.

Cílem je nabídnou fanouškům Káje možnost zakoupením si vystavovaných předmětů, možnost mít doma tyto "exkluzivní kousky" a také tím podpořit jeho slibně se vyvíjející kariéru. Vzhledem k tomu, že motocyklový sport je finančně náročný rádi bychom, aby tato aukce přinesla Kájovi i nějaké finanční ohodnocení. Jako základní cenu jsme stanovili tyto minimální peněžní částky na jednotlivé části Hanikovy závodní výstroje:

Helma - minimálně 10 000 CZK
Rukavice - minimálně 5 000 CZK
Boty - minimálně 9 000 CZK


Zájemci o jednotlivé části výše jmenované výstroje se mohou přihlásit na mailu: Bosso@motorkari.cz včetně částky, kterou hodlají zaplatit a plné adresy dotyčného zájemce.

Termín konečného ukončení této aukce je 10. dubna 2013.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (14x):



TOPlist