Karel Hanika o Aragónu

Český jezdec Karel Hanika zakončil letošní sezonu dvěma skvělými umístěními, když včera skončil pátý a dnes dokázal vyhrál. Jak viděl mladý motocyklový závodník tento závodní víkend, Exkluzivně pro náš web řekl brněnský student Gymnasia na Lerchově ulici následující myšlenky.

Bilance našeho Karla Haniky je letos opravdu výborná, celkový zisk 173 bodů, tři vítězství a celkem sedm podiových umístění. Brněnský jezdec tak navázal na předchozí výborné výsledky Jakuba Kornfeila - vítěze roku 2009 či Tomáše Vavrouše (2011 - 5. místo).

Po sobotním závodě nám Karel Hanika pro náš web řekl: "Start se mně celkem povedl. Během závodu jsem se pořád pohyboval mezi nejlepší sedmičkou, bohužel jsem měl problém s podvozkem a také trochu s nastavením převodu. Proto jsem na rovinkách ztrácel, nechci se ale na nic vymlouvat. Páté místo v cíli je dobré, neboť jsem teď třetí v šampionátu a vše bude záležet na nedělním závodě".
"Dnešní závod začal dobře. Jezdil jsem buď první nebo druhý a měl jsem pěknou bitvu s Florianem. Potom mě předjelo několik jezdců včetně Loie, ale pak jsem se prokousal nazpět dopředu. V posledním kole to byl docela nářez, ale vyšlo to!", řekl v cíli šťastný Kája Hanika. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist