Závody ve Virginii zrušené

Poslední podnik AMA U. S. Superbike, který se měl o tomto víkendu konat na okruhu Virginia International Raceway, byl kvůli hurikánu Ivan zrušený.

Hurikán Ivan, který by měl o víkendu napadnou východní pobřeží USA, zapříčinil zrušení posledního závodu AMA U. S. Superbike, který se měl konat o tomto víkendu na okruhu Virginia International Raceway v Altonu (stát Virginia).
Zprávo o zrušení tohoto závodu dnes oznámil promotér amerického národního šampionátu AMA Pro Racing. Prozatím nebyl stanoven náhradní termín, již však padly první informace, že by se měl závod konat někdy v říjnu. Zda se tak stane není v tuto dobu zcela jisté, stále je zde možnost, že se poslední závod nebude ani konat.
Zpráva o zrušení závodů potkala všechny týmy na cestě do Virginie. Rozhodnutí o zrušení zastihlo například kamiony s materiálem továrního týmu Yamahy na cestě, která trvala již několik dnů (většina továrních týmů má své sídlo v Kalifornii, tedy na druhém pobřeží než se konají závody v Altonu). Oba jezdci továrny Ducati (Giovanni Bussei a Lorenzo Lanzi) se dozvěděli zprávu o zrušení až po svém příletu do USA, stejně jako jezdci továrního týmu Graves Yamaha.
Závěrem upozornění pro tipující - závody AMA U. S. Superbike ve Virginii byly dodatečně vyškrtnuté z tipovačky.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist