Založená nová sekta!

Valentino Rossi, Kenny Roberts, Sete Gibernau a Nobuatsu Aoki se dávají vedle závodění na politickou kariéru.

Jezdci MotoGP se dnes setkali se zástupci promoterské organizace Dorna Sports, kterou zastupoval její šéf Carmelo Ezpeleta. Na setkání se hovořilo především o bezpečnosti tohoto sportu a zároveň se dohodlo, že takovéto setkání se uskuteční při každé Grand Prix. Po tomto shromáždění bylo tisku vydané následující oficiální prohlášení (Tisková zpráva - Dorna Sports CEO Carnelo Ezpeleta):
Bylo to pozitivní setkání a jezdci v atmosféře plného porozumění a spolupráce. Ve skutečnosti dialog mezi mnou a jezdci, individuální nebo kolektivní, v minulosti vždy existoval a nyní jsem se rozhodl posílit tuto komunikaci.
Je jasné, že všichni máme společný cíl dělat MotoGP co nejvíce bezpečnou a nyní máme všichni závazek v tomto smyslu.
První na čem jsme se shodli je, že takováto setkání mezi mnou a jezdci budeme opakovat při každé Grand Prix. Setkání povedou jezdci navržení zástupci Valentino Rossi, Kenny Roberts, Sete Gibernau a Nobuatsu Aoki.
Toto setkání se uskuteční vždy v sobotu odpoledne a budeme při něm mluvit otevřeně o všech tématech, které se jich dotýkají, obzvláště v bezpečnostních záležitostech a kritických bodů, které jezdci vidí na závodních okruzích.
Za všechny jsem spokojený, že jsme založili toto fórum a tuto proceduru, která bude od nynějška místo k diskusi.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist