WSS Phillip Island - 2. kvalifikace

Úspěch domácích borců ve třídě Supersport potvrdil Chris Vermeulen vítězstvím i ve druhé kvalifikaci.

Celkem přesvědčivě zvítězil ve druhé kvalifikaci třídy Supersport domácí jezdec Chris Vermeulen, který si tak časem 1:35,291 zabezpečil Pole Position pro zítřejší start. Druhé kvalifikační místo patří tak trochu překvapivě francouzskému jezdci Stéphane Chambonovi (1:35,828), který se tak zcela vrátil po svém nedávném zranění. Na třetí místo odsunul Chambon svého týmového kolegu Katsuaki Fujiwaru jenž zajel jedno kolo za 1:35,841 a tedy o pouhých 0,013 sec. pomaleji než Chambon. První řadu uzavře dnes opět čtvrtý Fabien Foret (1:35,965).
Do druhé řady se poté postaví Karl Muggeridge jenž si tak spravil částečně náladu po včerejším výpadku, Jürgen vd Goorbergh jen naopak vypadl ze včerejšího umístnění v první řadě, dále další domácí borec Broc Parkes a zkušený Rakušan Robert Ulm.
Třetí řadu následně vytvoří čtvrtý Australan v první desítce Kevin Curtain, druhý stroj továrny Kawasaki v rukou Pere Riby, poté se postaví na startovní čáru třetí řady Iain MacPherson a Christian Kellner. Čtvrtou řadu vytvoří Simone Sanna, Jörg Teuchert, Gianluca Nannelli a Werner Daemen.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist