vd Goorbergh nakonec startuje

Jurgen vd Goorbergh nakonec k devátému kolu Mistrovství Světa Supersport nastoupil, jeho podezření na akutní zánět slepého střeva se nepotvrdilo. O Mistru Světa tak stále není rozhodnuto.

Poté, co včera vydala továrna Yamaha tiskovou zprávu, ve které informuje novináře o tom, že Holanďan Jürgen vd Goorbergh nenastoupí z důvodu akutního slepého střeva do devátého kola supersportového Mistrovství Světa, které se jede v italské Imole, vydala stejná továrna dnes dopoledne další tiskovou zprávu, ve které již objasňuje, proč jejich jezdec na okruhu Enza a Dina Ferrari nastoupil do prvního volného tréninku.
Jürgen byl včera převezen do nemocnice s podezřením na akutní apendicitidu, v nemocnici však zjistili, nejenže bolest pomalu odchází, ale že akutnost chirurgického zákroku není vážného charakteru.
“Minulou noc jsem dostal telefonát z nemocnice, ve kterém mi bylo vysvětleno, že Jürgen byl přijat k operaci slepého střeva, která měla proběhnout do jedné hodiny,“ vysvětluje v dnešní tiskové zprávě továrny Yamaha šéf týmu Yamaha Motor Italia pan Massimo Meregalli. “Když jsem přijel do nemocnice, již mi řekli lékaři, že se jeho stav zlepšil, a že operaci nepotřebuje. Lékaři si nyní myslí, že Jürgen má problémy s ledvinovými kameny. Nyní je tedy připravený v Imole závodit.“

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist