Tiskovky po závodech v Motegi

Hlasy prvních třech jezdců po závodech tří kubatur Mistrovství Světa v japonském Motegi.

MotoGP:
Max Biaggi (1. místo) Byl to bodrý závod. Měl jsem dobrý start, stejně jako Gibernau a tak jsem jej následoval. On se opravdu snažil, ale já jsem měl čas zajistit si výhodnou pozici. Poté jsem ho zvládl předjet na brzdy a začal jezdit v dobrém rytmu. Kola byli okolo oblasti 1:49. Nemohl jsem jezdit rychleji, ale stačilo to na udržení vedení.
Valentino Rossi (2. místo) Po několika kolech jsem udělal chybu při brždění a ztratil kontrolu nad mým motocyklem. Situace byla špatná, Gibernau byl na druhém místě a já na devátém. Jezdil jsem poté dobře a dokonce zajel nejrychlejší kolo. Protože Gibernau měl v posledním kole problém, dopadlo vše nakonec pro mě dobře a do Malajsie jedu s velkou výhodou.
Nicky Hayden (3. místo) Tohle není cesta k tomu, jak jsem chtěl získat své první pódium. Chci získat pořádné pódium a budu na něm pracovat ve zbývajících třech závodech. Byl to divoký závod. Samozřejmě si přeji vyhrát, ale jsem spokojený i s tímto umístněním, je to nejlepší výsledek jaký jsem letos dosáhnul. 250 ccm:
Toni Elías (1. místo) Jsem šťastný z vítězství a z toho, že je ta havárii v Riu již za mnou. Získat titul bude těžké, ale ne nemožné. Pojedu na vítězství v každém závodě až do konce sezóny.
Roberto Rolfo (2. místo) Byl to dobrý závod a já jsem rád, že jsem porazil Poggialiho, protože to je důležité pro šampionát. Vezmu to závod za závodem, ještě zde šance je a tak uvidíme co se stane.
Manuel Poggiali (3. místo) Po problémech, které jsme tento víkend měli, jsem se třetím místem spokojený. Stále mám dobrou pozici na čele šampionátu. Nyní jedu na dva okruhy, které mám rád - Malajsie a Phillip Island.
125 ccm:
Héctor Barbera (1. místo) Když jsem jezdil za Stonerem, tak jsem ho studoval a zjišťoval kde je rychlejší. Když jsem šel do vedení, tak jsem učinil vše proto, abych ho blokoval v těchto místech. Jsem s tímto vítězstvím velmi spokojený.
Casey Stoner (2. místo) Znovu jsem byl kousek od vítězství, jsem zklamaný. Myslím si, že jsem byl dnes nejrychlejším jezdcem, ale všechny jsem táhnul, když jsem se snažil chytit Doviziosa. Dalo to všem šanci na konci závodu. Jsem zpět na pódiu a tak to není zase tak špatné.
Andrea Dovizioso (3. místo) Moje Honda byla dnes velmi rychlá a tak jsem si myslel, že můžu tento závod vyhrát. Měl jsem v závodě však několik problémů a to se nemělo stát. Je dobré být opět na pódiu, protože jsem na něm nebyl již od Doningtonu.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist