Tipovačka

Vyhodnocení posledního kola a vyhlášení kola dalšího.

V sekci soutěž naleznete vyhodnocení posledního kola tipovačky, které se obešlo bez několika lidí, kteří nedokázali přenést přes srdce ztrátu svých bodů při špatném tipu na Igora Kalába v kvalifikaci na okruhu Hungaroring. Ovšem i bez těchto lidí tipovačka žije a opět zaznamenala několik zajímavých posunů v první desítce celkového pořadí.
K následujícímu kolu: Tipujte vítěze závodu Grand Prix na okruhu Sepang v Malajsii. Tipujte také přesné umístnění Jaroslava Huleše a Lukáše Peška v závodě třídy 250 ccm. Za Huleše a Peška je standardní počet bodů, za správné jméno vítěze dostanete však bodů 200 ! Uzávěrka tipování je v pátek ve 3:00 hodin.
Dále tipujte přesné umístnění, které získá Igor Kaláb a Michal Filla v závodě Mistrovství Evropy ve španělské Cartageně. Tento správný tip bude ohodnocen 500. body (jednotlivě)! Uzávěrka tipování na ME je v pátek v 10:00 hod.
SPECIAL: Získá na okruhu Sepang Daniel Pedrosa předčasně letošní titul Mistra Světa? Vsaďte libovolný počet svých bodů na odpovědi ANO nebo NE. Vždy však maximálně do výše vašeho aktuálního stavu. Počítejte také s tím, že pokud budete v této otázce neúspěšní, o vsazené body přijdete.
Jen na připomenutí napíšu, že rozdíl mezi Pedrosou a Peruginim je nyní 39 bodů a Pedrosa tak musí na Peruginiho v případě úspěchu již v Malajsii získat 12 bodů (pak bude rozdíl 51 a tedy i titul pro Pedrosu). Jako ukázku uvedu, že pokud například Pedrosa zvítězí, musí Perugini dokončit lépe než na čtvrtém místě. Musí tedy být druhý či třetí, jinak je Pedrosa letošním šampiónem.
Konec sázení na speciální otázku je stejně jako v případě tipování na Grand Prix, tedy v pátek ve 3:00 hod.
Důležité upozornění: dodržte stanovený čas pro tipování, pokud budete tipovat pozdě, již body nezískáte (ani poloviční). Soutěž pomalu finišuje a musím proto přijmout náležité opatření.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist