Soutěž o volné jízdy v Mostě s Racetrack service

Poslední letošní podnik Agentury Racetrack service na Mosteckém Autodromu se uskuteční 13.-14.9.2010, pro všechny brusiče sliderů, ale i pro úplné okruhové začátečníky je připraven bohatý program od motoškoly s Pepou Sršněm až po množství volných jízd i závodů v několika kategoriích. Celá dvoudenní akce vyvrcholí v úterý tříhodinovým endurance pro dvou až tříčlenné týmy.

Volné jízdy

Tradičně rozděleny do 4 skupin podle výkonnosti, možnost zakoupit celodenní (6x20min) nebo dopoledne/odpoledne (3x20min) s možností jízd s osobním trenérem (Pepa Sršeň, Přemek Glinz, Petr Kolůch)

KTM, Suzuki, Bridgestone, SHOEI, Ohlins, Tachyon, Red Bull - VŠE ZDARMA!

Veškerý doprovodný program na ktereý už ste z akcí Racetrack service zvyklí z předchozích podniků zůstává, tj. testovací KTMky (RC8R, SuperDuke 990 R), Suzuki GSR 600, možnost zakoupení pneu Bridgestone od Janpet, přezouvání i pneu pro všechny po celou dobu akce ZADRMA!!!, testovací helmy Shoei, servis podvozků Ohlins, osvěžení od Red Bullu, fotky od photopro.cz a racepixx.de, no a samozřejmě tradiční občerstvení chutnými klobáskami a točeným birellem po celou dobu akce taktéž ZDARMA :-)

Motoškola

Motoškola obsahuje jak teorii, tak ježdění na autodromu a skládá se z teoretické části kterou absolvujete večer před jídzama, kde vám Pepa na parkovišti na dromu ukáže všechno co byste měli vědět než vůbec na dráhu vyjedete, tj. jak správně na motorce sedět, jak vysedat, řadit, brzdit, prostě všechno co budete druhý den potřebovat. Druhý den pak budete mít 3x20 min jízdy na dráze po 4 lidech ve skupině kde se budete po kole střídat a trénovat všechno, co jste se v předvečer jízd dozvěděli v teorii. Před každou dvacetiminutovkou bude ještě meeting na cca 10 min v boxu (opět teorie a příprava na jízdy)

Bikers CUP + endurance

Poslední dva závody Bikers Cupu jsou rozděleny do dvou podniků, první den tradiční závody na 7 kol v kategoriích Supersport, Superbike a Naked a druhý den Endurance závod na 3 hodiny pro dvou až tříčlenné týmy. Body do celkového hodnocení seriálu se budou sbírat z obou podniků a za umístění v endurance závodu bude dvojnásobný počet bodů. Pro vítěze všech Cupů jsou připraveny hodnotné ceny.

Suzuki cup

Pojedeme i speciální závod Suzuki cup, podrobnosti o něm www.suzukibandit.cz

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Pro jaké typy motocyklů je vyhlášen SUZUKI CUP?
    • Suzuki RM-Z, Intruder, Marauder, Burgman
    • Suzuki Bandit, Suzuki GSX, Suzuki SV/TL, Suzuki GSR a Suzuki B-King
    • Suzuki GSX-R

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Tomas Mysliveček - (Odebírat články autora)




TOPlist