Soutěž na racing.motorkari.cz

Je po uzávěrce lednového kola a začíná kolo únorové. V článku najdete jméno prvního vítěze, kterému bude příští týden odeslán první z nástěnných kalendářů.

První kolo mělo tři otázky. Zde je jejich odpověď:
Ve kterém roce se stal Scott Russell nováčkem roku v závodech AMA Superbike? Bylo to jednoduché, v roce 1988.
Kdo a na čem vyhrál první ročník závodů AMA Superbike (1976)? Také celkem snadno dohledatelné, byl to Reginald (Reg) Pridmore na motocyklu značky BMW.
Poslední otázka byla zřejmě nejtěžší a také jedinou, ve které se chybovalo. Kde a kdy se narodil Vincent Haskovec? No přece v Praze 19. dubna 1974. Chybovalo se s místem narození, když někteří jste udali jako místo narození Karlovy Vary. Abych si byl opravdu stoprocentně jist svou otázkou a její odpovědí, raději jsem se zeptal přímo Vincenta, který mi ochotně řekl onu část jeho života. Narodil se v Praze, ale krátce po narození se s rodiči přestěhoval do Karlových Varů. Proto je na některých serverech udáváno jako místo narození chybně Karlovy Vary. Z přišlých správných odpovědí vylosoval můj kolega Jarda Ducháček jedno jméno, které se stalo vítězem první soutěže na novém webu.
Vítězem soutěže v lednu 2003 se stal Jiří Mikšík.
Všem ostatním, kteří se zúčastnili soutěže, děkuji za jejich snahu a doufám, že se rádi zúčastní dalších kol soutěže. To druhé právě v tuto chvíli začíná. Únorové kolo soutěže na serveru racing.motorkari.cz

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist