Proton KR a Jerez

Tým Kennyho Robertse sr. před druhým závodem Grand Prix třídy MotoGP.

Nobuatsu Aoki (Proton KR)
Výkon motocyklu vlastně není nyní zase až tak špatný. V Africe již vypadal motor lépe a v Jerezu by měl být opět lepší, protože všichni udělali velký kus práce. Již je při jízdě dobrý pocit z podvozku, je vyvážený. Důležité pro tento závod bude vývoj pneumatik Dunlop. Ve Welkomu již Dunlop podnikl krok ke svému vylepšení, těším se na to, co přiopraví pro Jerezu.
Kurtis Roberts (Proton KR)
V Jižní Africe byla jedna zvláštní zatáčka, které hodně namáhala mé zraněné rameno, připadalo mi to vždy, jako kdyby se chtělo znovu vykloubit. Od té doby jsem prošel mnoha fyzioterapeutickými programy, hodně jsem prodělal také tréninků na posílení svalů. Také jsem testoval na plochodrážních motocyklech. Snažil jsem se simulovat stejné zatížení, rameno se již zdá být dobré. Chtěl bych zavodit již nyní.
Kenny Roberts sr. (majitel týmu Proton KR)
Stále ještě nemáme výkon motoru takový, jaký nám simuluje počítač, ale v Jerezu budeme mít několik nových dílů, za dva týdny v Le Mans jich bude ještě více. Podvozek vykazuje velké zlepšení. Skutečná otázka je jaké budou pneumatiky, ale i v této části očekávám zlepšení. Již pneumatiky, které přivezli do Afriky, pracovali lépe než jsem očekával a v Jerezu budou mít ještě více nového materiálu.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist