Porto po závodě také spokojen

Argentinský jezdec Sebastian Porto byl i přes své zranění v závodě třídy 250 ccm na okruhu Jerez velmi dravý a nakonec i s výsledkem spokojený.

Během tréninku na závod třídy 250 ccm havaroval argentinský jezdec Sebastian Porto a nejenže si zranil své levé zápěstí, ale dokonce utrpěl i zranění krku poté co ho trefilo přední kolo jeho tovární Honda RS 250W. “Byl to těžký víkend, nejtěžší v mé kariéře. Jsem rád, že již skončil,“ říkal po nedělním závodě nejrychlejší argentinský pilot jenž sotva otočil hlavu kvůli rozšíření svého zranění po zdlouhavém závodě kdy se mu neustále bolestivě zarývala kombinéza do krku.
“Nyní bude důležité analyzovat kde jsem udělal chybu a kde došlo k mému propadu. Po všem co se stalo byl nakonec víkend úspěšný,“ říká spokojeně Sebas jenž dokončil závod na šestém místě s dalšími deseti světovými body. “Fyzicky jsem na tom nebyl dobře. Na motocyklu to bylo velmi bolestivé a nepohodlné právě kvůli mému zraněnému krku a problému s levým zápěstím,“ doplňuje jezdec jenž se nyní musí především zdravotně dostat do optimální pohody před dalším závodem Grand Prix.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist