Novinky z nejnizsi tridy

Startovni pole stopetadvacitek je uz "preplneno", chybi vsak treba exmistr sveta Arnaud Vincent.

Novinky z nejnizsi tridy
Jordi Garchano plati vse. Spanelsky jezdec a novacek Jordi Garchano ziskal misto v Matteoni Aprilia tymu z celkem prozaickeho a nam vsem dobre znameho duvodu. Diky movitemu sponzoru plati totiz vse nejen za sebe, ale i za tymoveho kolegu Mirka Giansantiho.
Gabor Talmacsi v Moskve. Novy tovarni jezdec Malaguti, madarsky pilot Gabor Talmacsi testoval motocykl na Universite v Moskve a to ve vetrnem kanalu. Slo o test zlepseni aerodynamiky a na to je tato moskevska univerzita specializovana. Dulezite informace, ktere tym ziskal, budou uplatneny uz na nejblizsim testu v Jerezu.
Arnaud Vincent stale doufa. Exmistr sveta Arnaud Vincent je stale jeste bez zamestnani. Protoze se nedohodl s tymem Angaia Honda (misto neho pojede Julian Simon) a jeho puvodni staj Sterilgarda - Aprilia neobdrzela startovni misto, musi Francouz doufat,ze se prece jen vmestna do kubatury 250 ccm, pokud ovsem sezene sponzory. Nebot jak uz napsal Racing, " 33 mist ve stopetadvacitkach je uz zadano a kdyz se k tomu pripoctou k tomu "evropský" Fröhlich, další karta od FIM a tři od svazu, tak jsme na čísle 38, což je maximum ".

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist